A Vőfély Megoldás név tíz évvel az indulás után született meg, egy kényszer hatására. Mi volt a kényszer?

Vőfély Megoldás első igazi honlapja így nézett ki

Vőfély Megoldás első igazi honlapja így nézett ki

Valami néven gondolkodtam, valami olyanban, ami utal a tevékenységre, de nem túl személyhez köthető, mert terveim voltak. A terv a vőfély közvetítés, illetve a ceremóniamester közvetítés, valamint az esküvőszervezési ötletek, megoldások megismertetése az esküvőjüket szervező párok részére.

 

Ezért lett a Vőfély Megoldás név. Hamar honlapot is bütyköltünk hozzá egy ingyenes tárhelyen, majd pár hónap múlva, miután beleástuk magunkat az online marketingbe, sürgősen kiszedtük az ingyenes tárhelyről és 2007 októbere óta külön domain címen, nem ingyenes tárhelyen működik a vofelymegoldas.hu weboldal.

A döntés szempontjai között szerepelt, hogy alapvetően bizalomra épülő szolgáltatást végzünk. A megrendelők közel engednek magukhoz, bizalmukba fogadnak és a legszűkebb családdal szükséges együttműködnünk. Az ingyenes tárhelyen, esetleg még ingyenes levelezőt is használó cég, vállalkozás, vajon mennyire bizalomgerjesztő? Mennyire gondolja komolyan a vállalkozását, ha a honlapja ingyenes tárhelyen működik, és ingyenes levelezőt használ?

Ez mind azt sugallja, hogy nem keres annyit, vagy nem fontos neki annyira, hogy beruházzon évi párezer forintot. Vagyis komolytalan. A kényszer pedig az volt, hogy látható volt az online világ térnyerése, így a Vőfély Megoldás név megszületett.

Nekünk a szenvedélyünk az esküvőzés. Imádjuk a boldog önfeledt ünneplést és mindig szívesen és lelkesen teljesítjük a ceremóniamester, vagy vőfély felkéréseket. Örömmel adunk esküvőszervezési tanácsokat, ötleteket (ingyen is) az esküvőjüket szervezőknek. Nagyon jó érzéssel tölt el minket, amikor a boldog pár elégedetten tekint vissza a lagzi végén, hogy mennyire jó lett minden és milyen jó buli lett. Ehhez a gondolatisághoz, a tudáshoz és minőséghez pedig a nem passzol az ingyenes levelező és ingyenes weboldal hely. Ugye ez érthető…

Vőfély Megoldás második generációs honlapja

Vőfély Megoldás második generációs honlapja

A lényeg, megszületett, él és virul a Vőfély Megoldás vállalkozás… Na, de mit hoz majd a jövő ?…. A jövő esküvője,  olvasd el ezt is!

Pin It on Pinterest