Játékmester, műsorvezető

Játékmester

Céges játékhoz kell a Játékmester

Egy cég marketingese, vagy HR-ese szokta feladatul kapni, hogy töltse fel programmal a céges napot. Találjon ki csapatépítő játékokat, keressen olyan személyt, aki mindezt levezényli és ha nem talál, a műsorvezetést és a játékvezetést is oldja meg.

Tapasztalatunk szerint a HR vezetőnek, vagy munkatársnak a háta borsózik ettől, hiszen teljesen idegen számára egy ilyen tevékenység. Nem beszélve arról, hogy ha a csapatépítő játékok levezénylését a hr-es végzi, akkor ő kimarad a csapatból. Egy vállalat életének nem szerves része a HR, vagy a marketing? Erre az a válasz, hogy igen. A szerves és nem elhanyagolható része! Akkor miért kellene kivonni a csapatépítő játékokból ezeket az egységeket?

Miért kell játékmester, vagy műsorvezető?

Műsorvezetőként többször kerültünk olyan helyzetbe, hogy egy vállalkozás évzáró buliján kellett lekoordinálni az eseményeket. Ilyenkor az ügyvezető nem nagyon szeret a középpontban lenni, kicsit lazítana ő is, így átvesszük az est koordinálását.

Játékmesterként tapasztaltuk, hogy céges bulin nagyon feszélyezve érzik magukat a munkatársak, ezért dolgoztunk ki olyan játékokat, amellyel a feszültség oldódik és egy fergeteges táncos partivá alakítjuk a céges bulit.

Előfordulnak speciális esetek, amikor az okoz fejtörést, hogy nagyon kicsi lesz a hely, de mégis kellene valami bulis játék. Például hajón, vagy pincében van a céges parti. Ilyenkor a játékmester olyan csapatépítő játékokat alkalmaz, ami nagyon kis helyen megvalósítható.

Nagyon jól tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik nem szeretnek kiállni 30-50-200 ember elé és ott még értelmesen beszélni is kellene, esetleg még valami vicceset is kellene mondani… A csapatunk tagjai alig várják azt, hogy kiálljanak és műsorvezetők vagy játékmesterek lehessenek.

A céges eseményeken kívül hol lehet még játékmestert, vagy műsorvezetőt foglalkoztatni?

  • Termékbevezetési promóciók alkalmával;
  • Falunapokon;
  • Kisebb kitelepüléseken, sporteseményeken;
  • Üzleti partnertalálkozón;
  • Konferencián;
  • Üzleti tréningen.

Hogy dolgozunk?

Minden esetben felmérjük az igényt. Amennyiben lehetséges személyesen találkozunk, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az internet korának megfelelő kommunikációs csatornán folytatjuk le a megbeszélést.

Céges rendezvénynél a cégtörténetet is megismerjük, mert olykor-olykor merítünk belőle a csapatépítési játékhoz. Ez után összeül a csapat és kitaláljuk, hogy milyen programokkal érdemes feltölteni a rendelkezésre álló időt. Ez idő alatt az adminisztrációs részt, szerződést is intézzük, majd amikor teljesítettük a játékvezetői megbízást örömmel olvassuk a beérkező leveleket.

Mit például ezt:

Nekem pozitív volt az egész. Általában fenntartással fogadom az ilyen céges játékokat és játékmestereket (mert néha nagyon „izzadságszagúak”…már bocsánat a megfogalmazásért) de ez szerintem jópofa, ötletes és gördülékeny volt. A Csaba nem volt „túl sok”, megítélésem szerint jól csinálta a dolgát. A hangulatot feldobta, kezelte a káoszt és tényleg nem éreztem erőltetettnek.

 

ÜDVÖZLETTEL / BEST REGARDS,
MÉSZÁROS SZILVIA
KERESKEDELMI REFERENS /SALES ASSISTANT
AQUALING KFT.

Levesszük válláról a terhet!

Nem Önnek kell kitalálni és koordinálni a céges csapatépítő játékokat. Cégvezetőként, hr-esként, marketingesként is vegyen részt a csapatépítő programokon.

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Hírlevél feliratkozásommal kérem, hogy Nagy G. Csaba E.V. részemre tájékoztató e-mailket küldjön:*
Tudomásom van róla, hogy hírleveleiről bármikor leiratkozhatok a levelek alján lévő link segítségével.
Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom:*
Az adatvédelmi tájékoztató itt olvasható el.

Keress a Facebookon!

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pin It on Pinterest