Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Nyilatkozat

Kérjük, amennyiben aktív felhasználója kíván lenni a Vőfély Megoldás oldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A weboldal működésével, észrevételeivel, megrendelésével kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető: Nagy Gábor Csaba e.v.
Székhely: 2509 Esztergom, Kolozsvári u. 4.
Adószám: 65834510-1-31
Nyilvántartási szám: 28089683
Kibocsájtó okmányiroda: Esztergom, Bottyán János u. 3.
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: vofelymegoldas{kukac}vofelymegoldas.hu
Telefonos elérhetőség: +3620/ 204 3370
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-66768/2013

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A Vőfély Megoldás weboldalon hirdetés elhelyezésére, valamint esküvő és lakodalom témakörbe tartozó kiadványok és termékek vásárolhatóak.

A hirdetések lehetnek keretes (banner), és/vagy szöveges megjelenésűek.

Megrendelési lehetőségek:

1.) Regisztráció után Ön adja le a megrendelést a honlapon elhelyezett felületen,

2.) Elérhetőségeink valamelyikén felveszi velünk a kapcsolatot és munkatársunk személyesen veszi fel megrendelését.

Hirdetés elhelyezésére csak a 2.) pontban leírtaknak megfelelően van lehetőség.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 24 órán belül, egyéb napokon 48 órán belül történik meg.

Rendkívüli esetekben ezt az időintervallumot átléphetjük, de ebben az esetben telefonon, vagy e-mailben visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerül sor.

Regisztráció és a megrendelés menete

A VőfélyMegoldás oldalra történő regisztrációra két lehetőség adott. Az egyik lehetőség egy hírlevél feliratkozás, a másik lehetőség a kínált termékek és szolgáltatások megrendeléséhez kötött.

A hírleveles regisztráció

Ebben az esetben a feliratkozó az e-mail címét és nevét adja meg. Ezek után bizonyos időközönként a megadott e-mail címre tájékoztató, információt adó és esetenként akcióról szóló hírleveleket küldünk.

A megrendeléshez kötött regisztráció

A megrendelés teljesítéséhez, valamint az ügyfélszolgálathoz szükséges adatokat (név, cím, e-mail cím, telefon) kérjük. Ezeket az adatokat a megrendelést követően szükséges regisztrálni.

A megrendelés

A megrendelni kívánt terméket a megfelelő helyen ki kell jelölni. Egyszerre több termék is kijelölhető. A kiválasztott (kijelölt) termékek árát a rendszer automatikusan összesíti. A megrendelés befejezésekor el kell olvasnia a szerződési feltételeket, és a jogi tájékoztatót, amely az elállás jogát is tartalmazza. Amennyiben elfogadja ezeket a feltételeket  csak akkor nyomja meg a ’megrendelem’ gombot.

A megrendelt szolgáltatás díjának fizetése

A megrendelését követően elektronikus levelet küldünk, melyben vállalkozásunk tájékoztatja Önt

1.)  vállalkozás nevéről, címéről, székhelyéről, levelezési címéről;

2.)  a megrendelés leírásáról, jellemzőiről;

3.)  a megrendelt szolgáltatás bruttó áráról;

4.)  a teljesítés feltételeiről;

5.)  az elállási jogáról;

6.)  a megrendelt szolgáltatás díjának teljesítéséhez szükséges adatokat

Amikor a teljesítés ellenértéke megérkezik, vállalkozásunk úgy tekinti, hogy megrendelését megerősítette és ebben az esetben megrendelésének feldolgozása megkezdődik.

Elállás joga és gyakorlása

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Az elektronikus anyagokat egy letöltő link segítségével lehet letölteni, amit a megrendelési űrlapon megadott e-mailre küldünk. Ebben az esetben a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozta elállási joggal addig élhet, amíg a letöltő linket a rendszer nem küldte el. Ugyanis ezen idő után a termék a jellegénél fogva nem szolgáltatható vissza. (29. § )

A megrendeléssel elismeri, hogy a megrendelés előtt a fenti jogi tájékoztatót megismerte és ennek ismeretében kifejezetten előre beleegyezik a teljesítésbe.

A nem letölthető anyagokat (továbbiakban: termék) postai küldeményként utánvéttel küldjük a megrendelőnek, ez esetben a küldemény utánvételi díja a Megrendelőt terheli.

A Korm. rendelet alapján a Megrendelő az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendeléstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékot a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a vofelymegoldas{kukac}vofelymegoldas.hu címre. Ebben az esetben a terméket tartalmazó csomagolást nem bonthatja meg, ugyanis akkor az elállás jogával nem élhet. {29. § (1), i)}

A megrendelési összeget mindaddig visszatartjuk, amíg a megrendeléssel érintett terméket vissza nem szolgáltatja, vagy kétséget kizáróan nem igazolja, hogy azt visszaküldte. A termék visszaküldési díja a Megrendelőt terheli.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Nagy Gábor Csaba egyéni vállalkozóval köti (2509 Esztergom-kertváros, Kolozsvári u. 4. levelezési cím: 2131 Göd, Kóczán Mór u. 9. Adószám: 65834510-1-31; Nyilvántartási szám: 28089683; Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-66768/2013)

A megrendeléssel elismeri, hogy a megrendelés előtt a fenti jogi tájékoztatót megismerte és ennek ismeretében kifejezetten előre beleegyezik a teljesítésbe.

Vitarendezés

Minden törekvésünk, hogy az esetleg előforduló vitás eseteket kölcsönös megelégedésre rendezzük, de ezen túlmenően kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el.
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm

Amennyiben nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással, az online vitarendezési platform használatával lehet megtenni az Európai Bizottság rendszerében. Az eljárás elindítása regisztrációhoz kötött. A vitarendezési fórumba a bejelentkezés után a fogyasztó a panaszát a honlapon keresztül nyújthatja be.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Fizetési feltételek

Megrendelése után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérőt. A fizetési határidő 8 nap. Amennyiben valamilyen akció keretében rendel és a fizetési határidőt túllépi, az akciós ár már nem lesz érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatja meg a letölthető anyagokat, terméket.

Pin It on Pinterest