Amikor elkezded szervezni az esküvődet felmerül a gondolat, hogy megkeresd a legjobb ceremóniamestert. Az ember első gondolata, hogy internetes keresőbe beírja, legjobb ceremóniamester és majd, amit dob a gép az biztos jó is lesz. Vajon jó ez a keresési módszer?

Járjuk körbe egy kicsit ezt a legjobb ceremóniamester témát

Mitől lesz valaki a legjobb? Azért, mert azt mondják róla, hogy ő a legjobb, mert a mi esküvőnket nagyon jól levezette.

Na, de egy kicsit boncolgassuk még…

Kik is mondják, hogy te vagy a legjobb ceremóniamester?

legjobb ceremóniamester

Azok a párok, akiknél ceremóniamester felkérést teljesített az ember és jól sikerült az esküvő.

Oké. Eddig rendben is van, de akinek az esküvője volt, annak hány esküvője volt eddig? Mi az összehasonlítási alap?

Talán már volt 150 esküvője és ezek alapján rangsorolta az esküvői szolgáltatókat?

 

Biztos, hogy nem! Az esküvő az egyszeri és megismételhetetlen rendezvény az ember életében, vagyis nagyon kevés a tapasztalata. Gyakorlatilag egyetlen egy saját esküvő után kijelentik, hogy te vagy a legjobb ceremóniamester.

Esetleg az esküvői tapasztalat még kiterjedhet azon rendezvényekre, amikor vendégként voltunk jelen egy-két esküvőben.

Persze ez is rossz eredményhez vezethet, mert vendégként nem lehet tudni, hogy mire szerződött a ceremóniamester a párral. Így akár teljesen más lehet a megítélése a pár, illetve a vendég szempontjából. De ez igaz, minden más esküvői szolgáltatóra is… Ennyi kitérő után kanyarodjunk vissza oda, hogy

mennyi tapasztalat után mondják azt, hogy legjobb ceremóniamester vagy a világon.

Úgy vélem maximum 5-10 esküvő, lagzi tapasztalata alapján jelentik ki, hogy te vagy a legjobb ceremóniamester. Ugyanakkor az átlagos szám inkább 2-3 lehet. Neked mennyi a tapasztalatod, hányszor voltál vendég esküvőben? Írd meg kommentben!

Tény, ha elolvasod azokat az írásokat, visszajelzéseket, amit a ceremóniamester munkámról (klikkelj rá), illetve a munkánkról adtak, láthatod, hogy minőségi szolgáltatást találsz nálunk. Nem azt mondom, hogy a legjobb ceremóniamester szolgáltatást kapod, hanem azt, hogy minőségi szolgáltatást találsz nálunk.

Mi jelezheti a minőséget?

A minőséget jelzi az, amikor a menyasszony az esküvője szervezésekor a ceremóniamester naptárából dolgozik. Vagyis azt mondja, hogy „csak akkor megyek férjhez, ha ő lesz a ceremóniamesterem”.

A legjobb visszajelzés, amikor az esküvőt szervező pár a ceremóniamester szabad időpontjához igazítja és szervezi az esküvőjét.

Most akkor a legjobb ceremóniamester megtalálása lehetséges?

Az esküvői pályafutásom során sokszor megkaptam, hogy te vagy a legjobb ceremóniamester. Ezt én úgy értékeltem, hogy minőségi szolgáltatást tudtam adni.

Ami tény, hogy a visszajelzések alapján a ceremóniamesteri feladatokat lelkiismeretesen, professzionálisan, intelligensen, udvariasan, profin, segítőkészen valósítottam meg, mindezt úgy, hogy az izgulós menyasszonyokra is megnyugtatóan hatok.

Amennyiben eddig eljutottál az olvasással és még mindig a legjobb ceremóniamestert keresed, lehet nem én leszek a legmegfelelőbb a számodra, mert saját magamat nem tartom a legjobbnak…

Viszont, ha olyan személyt keresel, aki szenvedélyesen törekszik arra, hogy minden a legjobban sikerüljön, sőt azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen az esküvőd, akkor kattints ide és add meg az esküvőd részleteit.

Sokat gondolkoztam, hogy miért lehet ez és arra jutottam, hogy a te esküvőd a szenvedélyem, mert közel 1.000 esküvőt csak ezzel a hozzáállással lehetett levezetni.

Pin It on Pinterest