Ceremóniamester vagy vőfély keresés az esküvődre fejtörést okoz, mert nem tudod ki legyen az? Sőt annak az eldöntése, hogy egyáltalán melyik stílus legyen az is erős töprengést vált ki. A választás, sőt a döntés nem egyszerű, de ezt mégis a legjobban szeretnéd megoldani, akkor ez a gondolatsor neked szól.

Megértem a vívódásod, mert azt is meg kell fontolni, hogy ceremóniamester, vagy vőfély legyen-e az esküvőn

Majd ezután választani is kellene…

Ceremóniamester keresésre 98.000 találat, vőfély esetében 124.000 találat közül lehet választanai a cikk írásának idejében, az internetes kereső szerint. Valljuk be őszintén: Senkinek nincs ideje százezer honlapot, bemutatkozást megnézni, vagy személyes találkozást lefolytatni. Hovatovább ezen találatok közül kiválasztani azokat, akikkel személyes találkozást érdemes lenne lefolytatni, szintén elborzasztóan nagy feladatnak tűnik.

Sokszor megkapom a kérdést, hogy miért mondják azt, hogy 8-12 hónappal az esküvő előtt kezdjük el a szervezést.

Nem lehet két-három hónap alatt megszervezni?

Nos, igazság szerint erre azt válaszolom, hogy ha valaki az esküvői ipart nagyon jól ismeri. Aki ismeri az országban fellelhető esküvő szolgáltatókat, esküvői helyszíneket, akkor egy hónap alatt, sőt akár pár hét alatt is meg lehet valósítani az esküvő megszervezését. Vagyis, ha te most lépsz be azon az ajtón, amire az van írva, hogy esküvői világ, akkor te a sötétben tapogatódzol és éppen a villanykapcsolót keresed. Ugyanis egy teljesen ismeretlen világba lépsz be.

Gondolj bele, hogy mennyi szolgáltatót kell majd kiválasztani az esküvődhöz!

Ha az egyes szolgáltatási terület kiválasztásával csak egy hetet töltesz, akkor legalább 3 hónapig foglalkozol ezzel. Tehát a válaszom, ha nem akarod összecsapni, ha a

vőfély és ceremóniamester kereső

költségekre odafigyelve akarod szervezni az esküvődet, akkor legalább 6 hónapot rá kell szánnod.

A Hogyan válaszd ki ár-érték arányban a legjobb esküvői szolgáltatót videóban, egyébként a szolgáltató keresésének folyamtát elmagyarázom.

Ennyi kitérő után kanyarodjunk vissza a ceremóniamester, vagy vőfély keresés területére!

Szóval a legelső lépés, hogy azt kell tisztázni, hogy ceremóniamester vagy vőfély irányítsa az esküvőtöket. Ha nem tiszta mi a különbség, akkor nézd meg, mi a különbség a vőfély és a ceremóniamester között videót

Amikor ezt tisztáztátok, akkor az a rossz hírem, hogy a videóban bemutatott keresési folyamatot nem lehet kihagyni csupán egyetlen esetben.

Az egyetlen kivétel azért lehet kivétel, mert éppen azon kivételesek közé tartozol, akinek lehetősége van 1 kattintással megnézni, hogy miért tartanak minket jó választásnak.

  1. kattintás

Majd a második kattintással rögtön ajánlatot is kérhetsz és ezzel meg is találtad a számodra megfelelő ceremóniamestert vagy vőfélyt az esküvődre.

  1. kattintás

 

Cikket írta:
Nagy G. Csaba
esküvőszakértő
ceremóniamester és vőfély
Minden jog fenntartva!

Pin It on Pinterest