Megbízható feladó lista. Mi ez?

Szeretnéd, hogy minden fontos, érdekes levél megérkezzen tőlünk? Amennyiben igen nincs más teendőd, csupán rögzítened kell a vofelymegoldas[kukac]vofelymegoldas.hu címünket a megbízható feladók listára. Hogy kell? Most 8 egyszerű lépésben megmutatjuk.

A legtöbb feliratkozónk gmail levelezőt használ, ezért ezt mutatjuk most meg. Viszont más levelező rendszereknél is megteheted a beállítást. Internetes keresőbe írd be: „megbízható feladók listája”. Ezt beírva több mint 500 ezer találat közül válogathatsz.

A nagy G-nél a megbízható levélküldők beállítása 8 lépésben történik (ez egyébként a Mailbox beállítása is):

1.) Leveleződbe belépve jobbra fönt (fogaskerék ikon) klikk;

2.) Beállítások, klikk;megbízható feladó

3.) Szűrők és letiltott címek, klikk;

megbízható küldő lista

 

4.) Új szűrő létrehozása, klikk;megbízható feladó lista

 

5.) Feltűnik egy ablak, aminek a Szűrő Feladó részhez írd be a vofelymegoldas[kukac]vofelymegoldas.hu címet;

6.) Kattints a Szűrő készítése részre;

a Vőfély Megoldás a megbízható feladók listájába került

7.) Jelöld be a Soha ne legyen spam részt;

8.) Kattints a Szűrő létrehozása gombra.

a Vőfély Megoldás a megbízható feladók listájába került

a 8. lépésre a Vőfély Megoldás a megbízható feladók listájába kerül

 

Ezzel meg is vagy és a Vőfély Megoldás a megbízható feladók listádban van. Remélem szemléletesen és érthetően mutattuk meg, hogy kerülhet nálad is a Vőfély Megoldás a megbízható levél feladók listájába.

Amennyiben nem gmailes a levelezőrendszered a cikk elején írt keresési kifejezést bővítsd ki a használt leveleződ (pl. Outlook, yahoo, freemail, citromail…) megnevezésével. Találni fogsz ennél kevesebb lépésből álló megbízható feladó lista beállítást és több lépésből állót is. Felvetődhet a kérdés, hogy miért szükséges ezt megtenni?

Azért, mert a levélküldő rendszerek alapból mindenféle spam szűrővel szerelkeztek fel. Nagyon sok rendszer a képpel, vagy hivatkozási linkkel ellátott levelet alapból a spam mappába landoltatja. Ez így rendben is van, mert a legtöbb vírus, féreg stb. egy nem létező e-mail címről küldött e-mailben lapul.

Esetedben viszont arról van szó, hogy értékes tartalmat vársz a Vőfély Megoldás vállalkozástól és nem szeretnél lemaradni egyikről sem. Az e-mail címedet te adtad meg, vagyis valamilyen bizalmi kapcsolat már van köztünk, mondhatjuk azt, hogy ismerősök vagyunk. Mi soha nem küldünk kéretlen (spam) levelet, viszont vannak olyan leveleink, amiben kép (pl.: névnapi köszöntő), link (pl.: videóhoz, akcióhoz vezető) van.

Szóval úgy gondoljuk, közös érdekünk, hogy ne kerüljön be a spam mappádba a levél, már csak azért sem, mert ebben a mappában nem bogarászunk sokat, sőt vannak olyanok, akik azt se tudják, hogy van ilyen a levelezőjükben.

Vagyis nincs más hátra, állítsd be a Vőfély Megoldás e-mailjét a megbízható feladók listádba.

Hasznos volt? Oszd meg (és uralkodj)   🙂

Pin It on Pinterest