Megbízható feladó lista. Mi ez?

Szeretnéd, hogy minden fontos, érdekes levél megérkezzen tőlünk? Amennyiben igen nincs más teendőd, csupán rögzítened kell a vofelymegoldas[kukac]vofelymegoldas.hu címünket a megbízható feladók listára. Hogy kell? Most 8 egyszerű lépésben megmutatjuk.

A legtöbb feliratkozónk gmail levelezőt használ, ezért ezt mutatjuk most meg. Viszont más levelező rendszereknél is megteheted a beállítást. Internetes keresőbe írd be: „megbízható feladók listája”. Ezt beírva több mint 500 ezer találat közül válogathatsz.

A nagy G-nél a megbízható levélküldők beállítása 8 lépésben történik (ez egyébként a Mailbox beállítása is):

1.) Leveleződbe belépve jobbra fönt (fogaskerék ikon) klikk;

megbízható feladó

2.) Az összes beállítás megtekintése, klikk;

3.) Szűrők és letiltott címek, klikk;

megbízható küldő lista

 

4.) Új szűrő létrehozása, klikk;megbízható feladó lista

 

5.) Feltűnik egy ablak, ahová a Feladó részhez írd be a megbízható e-mail címet. Jelen esetben a vofelymegoldas[kukac]vofelymegoldas.hu címet;

6.) Kattints a Szűrő létrehozása részre;

megbízható vőfély

7.) Jelöld be a Soha ne legyen spam részt;

8.) Kattints a Szűrő létrehozása gombra.

legjobb vőfély

Ezzel meg is vagy és a Vőfély Megoldás a megbízható feladók listádban van. Remélem szemléletesen és érthetően mutattuk meg, hogy kerülhet nálad is a Vőfély Megoldás a megbízható levél feladók listájába.

Amennyiben nem gmailes a levelezőrendszered a cikk elején írt keresési kifejezést bővítsd ki a használt leveleződ (pl. Outlook, yahoo, freemail, citromail…) megnevezésével. Találni fogsz ennél kevesebb lépésből álló megbízható feladó lista beállítást és több lépésből állót is. Felvetődhet a kérdés, hogy:

miért szükséges ezt megtenni?

Azért, mert a levélküldő rendszerek alapból mindenféle spam szűrővel szerelkeztek fel. Nagyon sok rendszer a képpel, vagy hivatkozási linkkel ellátott levelet alapból a spam mappába landoltatja. Ez így rendben is van, mert a legtöbb vírus, féreg stb. egy nem létező e-mail címről küldött e-mailben lapul.

Esetedben viszont arról van szó, hogy esküvőszakértő által küldött értékes tartalmat vársz esküvővel, esküvőszervezéssel kapcsolatban és nem szeretnél lemaradni egyikről sem. Az e-mail címedet te adtad meg, vagyis valamilyen bizalmi kapcsolat már van köztünk, mondhatjuk azt, hogy ismerősök vagyunk. 🙂

Mi soha nem küldünk kéretlen (spam) levelet, viszont vannak olyan leveleink, amiben kép (pl.: névnapi köszöntő), link (pl.: videóhoz, akcióhoz vezető) van.

Szóval úgy gondoljuk, közös érdekünk, hogy ne kerüljön be a spam mappádba a levél, már csak azért sem, mert ebben a mappában nem bogarászunk sokat, sőt vannak olyanok, akik azt se tudják, hogy van ilyen a levelezőjükben.

Vagyis nincs más hátra, állítsd be a Vőfély Megoldás e-mailjét a megbízható feladók listádba.

Hasznos volt? Oszd meg (és uralkodj)   🙂

Pin It on Pinterest