Közeledik az év vége. Sok cég szervez év végi összejövetelt a munkatársainak, többen jutalmazzák az eredményes dolgozót is. Nincs ez másképp nagyobb szervezeteknél, ahol egy szakterületen tevékenykedő tagok között szerveznek év végi bulit, gálát.

Az esküvői szakmának is megvan ez a rendezvénye a Hungarian Wedding Gála & Award.

Ezen a rendezvényen az esküvői szolgáltatók szavaznak különböző szakterületen tevékenykedő kollegákra és gyűlnek össze egy vacsorára. Több területen szavaznak, ki a legjobb fotós, zenekar, vőfély, ceremóniamester …stb.

A rendezvény kritikusai is megjelentek, mondván, nem elég széleskörű a rendezvény és az indulók ugyanazok az esküvői szakik évek óta, így a díj túl szubjektív.

Nem szeretnénk az objektivitás-szubjektivitás kérdésében állást foglalni, hiszen egy futóversenyt is csak az nyerhet meg, aki benevez, rajthoz áll, majd teljesíti a távot.

A lényeg, mi nem álltunk a rajtvonalhoz, mert nem vagyunk profiltiszták. Ez alatt azt kell érteni, hogy vőfély valamint ceremóniamester kategóriában lehet indulni. A Vőfély Megoldás vállalkozás pedig vőfély és ceremóniamester szolgáltatást ad, vagyis se nem vőfély, se nem ceremóniamester, inkább olyan igényt elégítünk ki, ami a házasságkötők elképzelésének és igényeinek megfelelő. Valamint jóval túlmutat a ceremóniamester és vőfély szolgáltatásokon a tevékenységünk.

Edit és Tonó, akiknek az esküvőjét, lagziját vezettük, azt mondták esküvői showman a megfelelő szó arra, amit esküvőben, lakodalomban csinálunk. Valóban, ilyen kategória nincs ebben a versenyben.

A gondolat viszont ott lapult a két fülünk között, mert

  • A vállalkozásunkat eléggé erősnek érezzük ahhoz, hogy megmérettessük;
  • Olyan megmérésre gondoltunk, ami különleges;
  • A különlegessége egyedivé tegyen, amit úgy érünk el, hogy egyik esküvői szolgáltató sem gondol erre a versenyre.

És lőn, beneveztünk Az Év Honlapja 2015 versenybe 🙂

A honlapunkat a Magyar Marketing Szövetség szakmai zsűrije elemzi és értékeli. Végre szakmai véleményt is kapunk a Vőfély Megoldás honlapról! Bár a felhasználóktól érkezőeket sokkal jobban szeretjük 🙂

A verseny szervezői közönségszavazást is hirdettek és ehhez egy kicsi aktivitást is kérünk tőled, Tisztelt Olvasónk! Szavazz ránk!

Kérjük, kattints a képre, ami a Marketing Szövetség facebook oldalára visz.

A Vőfély, Ceremóniamester honlapot a „Művészek, közszereplők honlapjai” között találod.

Amikor megtaláltad a honlapunk képét, kattints rá és az ez után betöltött oldalon, középtájon található „szavazok” gombot nyomd meg.

Nagyon – nagyon köszönjük, ha ezzel is támogatod a munkánkat!

A cikket oszd meg (és uralkodj) 😈

Ev honlapja

 

Pin It on Pinterest