Ezt a kedves pár sort, már az esküvő utáni héten megkaptam, viszont Anitának megígértem, hogy az ‘életünk legboldogabb napja’ nem mehet werkfotóval a netre. A kép most érkezett meg és íme Anita és Norbi levele:

Ez volt életük legboldogabb napja, de miért is?

Kedves Csaba!

Köszönjük szépen a közreműködésedet a múlt pénteki esküvőnkön! Nagyon jól érezte magát mindenki, nagyon jó volt a hangulat, szuperek voltak a játékok (nem is gondoltuk volna, kicsit „féltünk” tőle), és nagyon jó volt, hogy ott voltál, tartottad a menetrendet és irányítottad a történéseket. És külön köszönjük, hogy szállítottad Apuékat.

Tényleg ez volt életünk legboldogabb napja, és sajnos hihetetlenül gyorsan elrepült!
Ha valaki megkérdez, biztos, hogy ajánlani foglak!

További jó munkát, jó szezont, és sok kedves párt kívánunk!

Üdv. Zöldi Anita & Norbi

ceremóniamester választás a legboldogabb naphoz

Anita, Norbi és Nagy G. Csaba ceremóniamester

A ceremóniamester és vőfély választása nem könnyű feladat… illetve pontosítanám:

A jó ceremóniamester, vagy jó vőfély megtalálása egyre inkább nehezebb és egyre több kutatómunkát igényel

Ennek az okai többek között ezek:

Semmitmondó képzés

Gőzerővel működnek a pár napos, semmi gyakorlati, semmi elméleti képzésen nem alapuló ceremóniamester oktatások. Ezekben a több millió forintos álom-karrier ígéretet hirdető „iskolák” képzési rendszerében esküvői élménybeszámolókra épített oktatás folyik. Aminek a végén nem kap mást a jelentkező, mint egy szép oklevelet, amire valaki ráírta ceremóniamester. Vagyis direkt azok higítják a piacot, akik az esküvői felkérésekből nem tudnak megélni, de mivel higítja a piacot saját maga ellen „oktat”, mert ezáltal még kevesebb felkérése lesz.

A közösségi média

Bizonyára tapasztalod esküvői csoportban, ha beírod ceremóniamestert keresek, 1 órán belül 300 jelentkező lesz, a nap végére ajánlásokkal együtt 450 vagy több hozzászólásod lesz. Ebből kiválasztani a legmegfelelőbbet elég nagy kihívás és nagy a kockázata a mellényúlásnak.

Legboldogabb napot akarunk mi is

De akkor hogyan válasszunk jó ceremóniamestert, vagy jó vőfélyt? Hovatovább a legjobbat szeretnénk megtalálni. Mi a módja annak, hogy olyan esküvői szolgáltatót tudj választani, ami azt garantálja, hogy az esküvőd végén ti is azt mondhassátok, hogy ez volt életünk legboldogabb napja.

A válasz egyszerű. A világ nagyon megváltozott és pár év leforgása alatt hatalmas változás következtek be. Az esküvőszervezés világában viszont azokat a szervezési modelleket követik még mindig, amit 1980-ban, megy 1920, meg az 1800-as években alkalmaztak.

Ha nem akarsz tovább keresgélni, akkor a fenti referencia alapján válassz a csapatból ceremóniamestert, vagy vőfélyt ide kattintva.

Ha a keresgélés mellett döntesz, akkor ezt a videót nézd meg, hogyan tudod kiválasztani a legjobb esküvői szolgáltatót

 

 

Pin It on Pinterest