Mindannyian tudjuk, hogy milyen rendkívüli helyzet alakult ki a koronavírus miatt a világban és így nálunk Magyarországon is. Sok párral a Vőfély Megoldás csapat tagjai vőfély, ceremóniamester szolgáltatás teljesítésére szerződött. Ezeket a felkéréseket teljesíteni fogjuk.

Lehetséges az esküvőd átütemezése?

Folyamatosan figyeljük a fejleményeket és ennek megfelelően alkalmazkodunk hozzájuk. Teljesen nyitottak vagyunk az esküvők átütemezésére, ahogy eddig is és ez után is.

Abban szeretnék segíteni, hogy az eltervezett esküvőtök megvalósulhasson! Elsősorban a higgadtság a fontos. Ehhez viszont nézzük a tényeket!

Kínában nagyjából 2 hónapig tartott a koronavírus miatt bevezetett intézkedés, ha hazánkra vetítem, akkor április vége, május közepe lehet a befejezés. Ezért ha júniusra vagy még későbbre ütemezted az esküvődet, akkor ne kezdd el átszervezni az esküvődet, mert lehet teljesen felesleges energiabefektetés lesz.

Ezt mindenképpen tudnod kell!

Fontos tudnod, hogy a vőfélyek, ceremóniamesterek között, de más esküvői szolgáltatók között is az elmúlt napokban, hetekben különböző csatornákon (facebook szakmai közösség, telefon, e-mail…) megszaporodtak az üzenetváltások és az látszik, hogy az esküvői szolgáltatók összefogtak egymással az esküvőjüket szervező párok érdekében, hogy mindenkinek megvalósulhasson az esküvője.

Átszervezés szempontjai

Amennyiben az átszervezés nem elkerülhető -úgy gondolom- a helyzet miatt a meghívott vendégeitek is megértőek lesznek. Ahhoz, hogy a legkevesebb szervezési, átütemezési munkát végezd, érdemes az újabb időpontot októberre, novemberre áttenni. Ha nagyon ragaszkodsz a nyári időponthoz, akkor lehet, nem hétvégi időpontban érdemes gondolkodnod.

Nézzük meg azokat a napokat, ami a legkevesebb macerával jár egy vendég szempontjából. Ez a csütörtök és a péntek. Hétvégén pedig még a vasárnap ilyen.

A másik lehetőség az átszervezésre a jövő évre történő átütemezés. A Vőfély Megoldás csapatnál változatlan díjazással tudjuk átütemezni jövő évre az idei esküvőt, amennyiben szükséges.

Nagy G. Csaba
a VőfélyMegoldás alapítója

Pin It on Pinterest