A megrendelési számok növelése indokolja, hogy az esküvői szolgáltatók esküvőszervezési tanácsokat adjanak. A tapasztalat azt mutatja, hogy ezzel a hozzáértés látszatát lehet kelteni, ami bizalmat ébreszt a párokban az esküvői szolgáltató irányába.

Ez marketing szempontból teljesen jól működik és ha megvizsgáljuk az esküvői szolgáltatók honlapjait, fotósok, DJ-k, esküvőszervezők, ceremóniamesterek, videósok, dekorosok…stb. is megfogadták ezt a marketing tanácsot és osztják az észt. Mindezt ész nélkül.

Menyasszony legyen a talpán, aki ebből a sok zűrzavaros esküvőszervezési információból valami használhatót ki tud hámozni.esküvőszervezési tanács

Ismerjük be a könyörtelen igazságot: ezeknek az ingyen adott, tuti esküvőszervezési tanácsoknak egy célja van. Az, hogy az esküvői szolgáltató szerződést tudjon kötni a honlap látogatójával.

A cél nem az, hogy a honlap látogatója (a menyasszony), az esküvőjét szervező, olyan tudást kapjon, amit az esküvő szervezéséhez használni fog tudni. Ugyanis az ilyen ingyen adott esküvőszervezési tanácsnak a célja, ismétlem az, hogy az esküvői szolgáltatót hozzáértőnek állítsa be, és a szolgáltatását el tudja adni.

Megdöbbentél?

Pedig így van, és ha már őszinte vagyok veled azt is tudnod kell, hogy kezdetben a vőfély és ceremóniamester szolgáltatás nagyobb megrendelési számának növelése indokolta az esküvői tanácsadás megjelenését a vőfély megoldás oldalon is.

Ez a sokkoló információ motivált

Azonban 5 évvel ez előtt történt valami, ami rádöbbentett, hogy ez nagyon nincs rendben így. Sokkolt az információ, amikor több menyasszony arról számolt be, hogy nem talált használható tudást esküvőszervezéshez és menyasszonyi fórumokban, csoportokban kértek egymástól tanácsot.

Ez őrület! – gondoltam. Attól kérnek tanácsot, akinek nem volt még esküvője, esetleg éppen túl van rajta? De, hiszen semmi tapasztalata nincs és bátran ad tanácsot, a másik meg elfogadja??!!

Ilyen alapon, hogy műtsük meg magunkat tanácsokat is lehetne osztogatni, vagy szőnyeg szövési tippeket adni, esetleg próbálkozhatnánk az üvegfúvással is…

Szóval láttam nagyon sok elbarkácsolt esküvőt és menyasszonyt, aki még saját magának sem merte bevallani, hogy bizony gyakorlat nélkül, tudás nélkül belevágni az esküvőszervezésbe pont olyan felelőtlen dolog, mint jogosítvány nélkül beülni az autóba és vezetni.

Mivel tanultam manager elméletet és igazgatóként, valamint országos vezetőként is dolgoztam (multi vállalatnál és magáncégnél is), így elég széles tapasztalattal rendelkeztem. Sőt, ráláttam az élet más területeire is, ezért ki tudtam elemezni a helyzetet és rájöttem, hogy 3E-ből hiányoznak dolgok a menyasszonyoknál.

A 3E az, ami kell ahhoz, hogy valami megvalósulhasson. Kellenek az Emberek, Erőforrások, Eszközök. Vagyis az esküvőjüket szervezők az erőforrásaikkal nincsenek tisztában teljesen és az eszközök tekintetében is erős kérdőjelek vannak.

Egyetlen menyasszony sem volt hibás, hogy nem volt esküvőszervezési tudása

Ezekkel a hiányokkal nekiállni esküvőt szervezni nagy bátorságra vall, ezért le a kalappal minden menyasszony előtt! Ezzel a hiánnyal erősen meg kell feszülni, hogy valami sikerüljön. Ezért találkoztam sok síró menyasszonnyal, mert amikor megérzi az esküvőszervezés súlyát, eltörik a mécses.

A legnagyobb baj az volt, hogy nem lehetett találni esküvőszervezéshez használható összefogott, rendszerbe szervezett, szakmai anyagot. Hiába kerestem az interneten, sehol nem volt.

Nem is lehetett hibáztatni egyetlen menyasszonyt sem, mert nem tanulta az esküvőszervezés lépéseit, hiszen nem volt hozzá (tan)anyag.

Ekkor változtattam azzal a hozzáállással, hogy csak tudás morzsákat adok azért, hogy a Vőfély Megoldással kössenek szerződést.

Persze a cél érdekében a VM oldalon ott vannak az esküvőszervezési tippek, de létrehoztam egy esküvőszervezési tudást adó oldalt.

Ez legyen az első és egyetlen oldal ahol esküvőszervezési tudást keresel

Nagyon sok energiát fektettem bele az esküvőszervezési tudás kidolgozásába. Megírtam az alap oktatási tematikát és összeállítottam kiegészítő információkat tartalmazó anyagokat. Összeállítottam az oktatási tervet, ami mentén elsajátíthatod, hogyan szervezd jól a saját esküvőd, az alapoktól a tökéletes esküvőig.

Ez az oldal a meses-eskuvo.hu oldal, ahol végre rendszerben van a tudás és megtalálható az az információ, ami az esküvőd szervezéséhez kell.

Elkezdődik az elmélettel és megtanulod belőle, hogy milyen rendszerben kell gondolkodnod, aztán jönnek azok a lépések, amit az esküvő napjáig kell megtenned, ezt követi az esküvő napjának megtervezése és végül a lakodalom profi megszervezéséhez használható tudást kapsz.

Ha esküvőszervezéshez keresel információt, akkor azt tanácsolnám neked, hogy ez legyen az egyetlen oldal, amit megnézel, mert hiába keresgélsz, csak tudás morzsákat fogsz találni, amelyek azzal a céllal jöttek létre, hogy az esküvői szolgáltatóval szerződést köss, de ezt már tudod, ha idáig elolvastad.

Tudod még mindig ugyanaz a baj, mint 5 évvel ez előtt, hogy nem lehet találni esküvőszervezéshez használható összefogott, rendszerbe szervezett, szakmai anyagot.

Nézz körbe az interneten, sehol nincs, csak egyetlen oldal foglalkozik ezzel és ez a meses-eskuvo.hu oldal.

Keresd azt az oldalt, ami azzal a céllal jött létre, hogy megtanítsa az esküvőszervezési tudást. Gyere a Mesés Esküvő oldalra, mert ezt kapod: megtanulod az esküvőszervezést, profi módon megszervezed az esküvőd, és megéled a napod minden pillanatát.

Pin It on Pinterest